placeholder.png

Brussels Projects – Advies & Coordinatie worden CANDOR

Heeft u het ook al gemerkt? Tegenwoordig worden er allerlei vormen van vastgoed aangeboden: residentiële appartementen, studentenkoten, seniorenflats, co-housing flats, sociale flats, …. Enz.

Die mogelijkheden bieden voor u tal van opportuniteiten, zeker in de Europese hoofdstad Brussel waar de vraag naar kwalitatieve huisvesting het grootst is. Bent u klaar voor deze grotere potentiële markt? Wij alvast wel.

Wij zijn voortaan Candor. Hierin werden Brussels Projects, Senior Invest en Advies & Coördinatie opgenomen, om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen.

Candor staat voor eerlijkheid, transparantie en oprechtheid. We dragen deze waarden uit om de juiste projecten te realiseren en duurzame relaties uit te bouwen met al onze partners.

Of het nu gaat over een studenten- of seniorenflat, een appartement om zelf in te wonen of om te verhuren, bij Candor bent u aan het juiste adres. Dankzij onze 30 jaar ervaring en een unieke visie op de markt kunnen we met een gezonde CAN DO mentaliteit een gediversifieerd vastgoedaanbod voorstellen. We make things happen!

Wat dat precies voor u betekent, ontdekt u op onze nieuwe website www.candor.be of contacteer ons, we leggen het u graag uit!

 

De Familie Van Canneyt & het Candor team

VRAAG MEER INFORMATIE AAN: