Kaai 15 blue copy
3 slaapkamer appartement
te koop voor € 564.500 (excl. kosten)

Wonen met een open zicht op het water

De ideale combinatie tussen rustig wonen en het stadsleven in Gent.

Ontdek Kaai 15

Prachtig open zicht op het water

Dankzij de ligging aan het kleindokkaai van Gent geniet je van een open zicht op het water. Zo geniet je van maximale privacy en heb je geen overburen die in je appartement kunnen kijken. Bijkomend voordeel is dat de straat voor je appartement verkeersvrij is en je gemakkelijk je auto kan parkeren in de ondergrondse parking onder het gebouw.

 

Kaai 15 - USP 1
Kaai 15 - USP 2

Ruime zuid-west gerichte terrassen

Dit 3 slaapkamer appartement heeft zicht op het water en op het binnenplein achteraan. Alle appartementen zijn zuid-west gericht en hebben een inpandig terras zodat je zelfs bij regen kan genieten van je terras. Er is ook een ruime berging aanwezig om je terrasmeubilair op te bergen. 

 

De nieuwe buurt in Gent

Wie Gent een beetje kent, weet dat er volop vernieuwd wordt in de buurt van de dokken. De ring zal verlegd worden, er komt een nieuwe brug over het water en de omgeving van Station Gent Dampoort krijgt heel wat nieuwe pleinen en groenzones bij. 

 

Kaai15-Dag-Front
Voorbeeldplan-3-slpk-2.06-Kaai-15

Voorbeeldplan

Dit is het 3-slaapkamer appartement op het tweede verdiep. Je geniet er van een groot appartement van 114 m2 met een ruim terras van 12m2 (excl. berging)

Meer info ?

Toplocatie in Gent centrum

 

Kaai15-kaart

Wandelafstand van centrum

In enkele minuten wandelen sta je op de vrijdagsmarkt of de Oude Beestenmarkt. Wie rustig wil wandelen kan flaneren langs het water van de dokken. 

 

Kaai15-eten

Toffe buurt vol leuke restaurants

Culinair genieten doe je in Alberte met hors'd'oeuvres  bekroond door Gault&Milliau of kies voor de no-nonsense kitchen van Amigo.

 

Ontwerp zonder titel (7)

Mobiliteit op alle vlakken

Gelegen op een boogscheut van Station Gent Dampoort heb je tal van bussen, trams en treins om je vlot te verplaatsen. Of parkeer je wagen vlot in de ondergrondse parking.

 

Wil je meer informatie?

Vul hieronder het formulier in om meer info te ontvangen over dit unieke project.

Kaai15-Dag-Front
Kaai15-Badkamer
Kaai15-Avond-front
Kaai15-Eetplaats
Meer info ?