5 redenen waarom hotelvastgoed dé investering is

Helena
29.05.2019
SHARE

Antwerpen initium maximale zekerheid fiscaal voordelig initium-hotel hotelvastgoed zorgeloze investering hotelbelegging investering in hotelkamer

INITIUM HOTEL-1

1. Zorgeloze investering

Alles wordt geregeld door professionele (internationale) uitbaters. U hoeft zelf niks te doen. Geen eindeloze zoektocht naar huurders, geen wanbetalingen, geen administratieve kopzorgen, geen schoonmaak na verhuur, e.d. Werkelijk alles wordt voor u geregeld! Het hotelpersoneel verzorgt een nette hotelkamer, staat in voor de herstel van mogelijke schade, voorziet een goede service aan bezoekers, enzovoort. Zelfs indien er verbouwingsplannen of renovatieplannen zijn voor een nieuwe frisse look hoeft u geen extra kosten te betalen.

2. Fiscale optimalisatie en minder belastingen

Hotelbeleggers kunnen hun eigen investering fiscaal optimaliseren. Hotelvastgoed kan, zoals bij klassiek vastgoed, genieten van een lage rente en van bepaalde fiscale voordelen. Deze voordelen bekijken vastgoedadviseurs samen met de persoonlijke situatie van beleggers om vervolgens de investering te optimaliseren.

3. Maximale zekerheid

Als investeerder haalt u niet alleen inkomsten uit de verhuur van uw hotelkamer, maar ook uit de bar, het restaurant, de vergaderzalen, enzovoort. De opbrengsten worden gelijkmatig verdeeld over de kamers, waardoor de investeerder steeds van inkomsten geniet. Ook als de hotelkamer even niet verhuurd wordt, krijgt de investeerder inkomsten dankzij de evenredig berekende opbrengsten van dit poolsysteem.

INITIUM HOTEL

4. Bescherming tegen inflatie

Huurprijzen van hotelkamers worden vrij bepaald. Ze zijn met andere woorden niet gebonden aan de index. Dit biedt de mogelijkheid aan de uitbater om de prijzen meteen aan te passen aan de marktomstandigheden. Onderzoek wijst uit dat de verhuurprijzen van hotelkamers in de toekomst alleen maar zullen toenemen.

5. Dezelfde voordelen als klassiek vastgoed

Tenslotte blijft u als investeerder genieten van dezelfde eigenschappen als bij klassiek vastgoed. De investeerder is eigenaar via notariële akte en verkoopt, schenkt of erft de hotelkamer wanneer hij/zij dit wilt, aan de prijs dat hij/zij hiervoor wenst. Deze vrijheid ligt volledig bij de investeerder.

 

Wenst u meer informatie over een investering in hotelvastgoed of wenst u advies over uw persoonlijk fiscaal voordeel? Wij helpen u graag verder: info@candor.be of 0800 997 33.

Helena

 


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Candor lanceert Escaut

Leven in een groene buurt boordevol stadsdynamiek: het kan! Met ons nieuwe project Escaut veroveren we ook een stukje aan Tour & Taxis. Escaut, dat ...

Lees meer »

Vastgoed in tijden van Corona

Wie dacht dat de Coronapandemie de druk op de vastgoedmarkt zou wegnemen vergist zich. Zo is er al sprake van wachtlijsten voor plaatsbezoeken bij ...

Lees meer »

Airflats: ruwbouw is voltooid

Airflats: een top-start in 2020!  2020 is goed gestart voor Candor. Vorige donderdag vierden we het einde van de ruwbouw van Airflats. Reden genoeg ...

Lees meer »