Candor lanceert Adagio in Antwerpen

Pablo
26.11.2019
SHARE

candor investeren in vastgoed Antwerpen groene singel hotelvastgoed vastgoed uitdaging

Candor engageert zich mee in het vernieuwingsverhaal van stad Antwerpen.

Stad Antwerpen is een magneet voor multinationals, expats en young starters. Met Adagio aparthotel wil Candor een rol van betekenis voor hen spelen.

Het project Adagio is het resultaat van een gelijklopende visie tussen Candor en Succes Hotel group. In 2018 ging Candor op projectbezoek en raakte overtuigd van de visie van Succeshotel group.

Succeshotel group heeft 24 jaar ervaring. Gedurende deze tijd hebben ze 32 projecten kunnen realiseren. Adagio in Antwerpen is hun eerste project in België.

Het aparthotel wordt beheerd door de Accor hotel group wereldwijde leider in de hotelwereld en holding boven o.a. Mercure, ibis, Sofitel, Pullman.

De werken starten begin 2020. De studio’s en appartementen zijn uitgerust met alle. Bewoners hebben alle rust en comfort dat hoort bij een aparthotel zoals: 24uurs-receptie, persoonlijke service en een fitness. Dit alles zonder zich zorgen te maken over de huurtermijn.

initium hotel-2

Een investering in hotelvastgoed brengt enkele voordelen met zich mee:

- Gegarandeerd maandelijks rendement.
- Beheer is in handen van ervaren hotelexploitant.
- Geen leegstand.
- Geen onroerende voorheffing.

Met dit project engageert Candor zich om mee te gaan met de vernieuwingsoperatie de groene Singel van de stad Antwerpen. Zoals steeds wordt er rekening gehouden met de duurzaamheid van het gebouw zonder in te boeten aan comfort voor de klanten.

Wenst u meer informatie over dit project? Klik hier!


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Candor lanceert Escaut

Leven in een groene buurt boordevol stadsdynamiek: het kan! Met ons nieuwe project Escaut veroveren we ook een stukje aan Tour & Taxis. Escaut, dat ...

Lees meer »

Vastgoed in tijden van Corona

Wie dacht dat de Coronapandemie de druk op de vastgoedmarkt zou wegnemen vergist zich. Zo is er al sprake van wachtlijsten voor plaatsbezoeken bij ...

Lees meer »

Airflats: ruwbouw is voltooid

Airflats: een top-start in 2020!  2020 is goed gestart voor Candor. Vorige donderdag vierden we het einde van de ruwbouw van Airflats. Reden genoeg ...

Lees meer »