Candor lanceert Escaut

SHARE

candor investeren in vastgoed Escaut

Leven in een groene buurt boordevol stadsdynamiek: het kan!

Met ons nieuwe project Escaut veroveren we ook een stukje aan Tour & Taxis. Escaut, dat is autoluw en centraal wonen in Brussel, op een steenworp van het Thurn & Taxispark, het bruisende, groene hart van Brussel.

Met een heel verscheiden mix aan appartemendttypes en oppervlakten wordt Escaut de ideale investering voor verhuurder die zeker willen zijn van goede opbrengsten, Young professionals die via co-housing betaalbaar in de hoofdstad willen wonen én eigenaars die na een fijne tijd in Brussel mikken op meerwaarde. Want Tour & Taxis, dat is een buurt met een enorm meerwaardepotentieel.

 

Bruxelles, ma belle

Escaut ligt in het bruisende, groene hart van Brussel. De directe omgeving biedt u het beste van Belgische cultuur, talloze ontspanningsmogelijkheden én werkgelegenheid. Daarom is Escaut de uitgelezen kans voor zowel bewoners als investeerders.

Schermafbeelding 2021-02-09 om 15.45.29

 

Respect voor de omgeving

Escaut werd ontworpen door het architectenbureau ARCH&TECO. De coördinatie gebeurde door het Brusselse Atelier des Architectes Associés, specialisten in de specifieke Brusselse context. 
De L-vormige gevel is een moderne reflectie van zijn omgeving. Door lichtgrijze en roodbruine bakstenen af te wisselen, creëerden de architecten een verticale look. Daardoor lijkt het alsof het gebouw bestaat uit meerdere kleine delen, wat perfect integreert in een omgeving vol herenhuizen en hun kleurenspel. De klassieke champagnekleur van het aluminium buitenschrijnwerk en de borstweringen zorgt voor een stijlvolle combo met de gevelkleuren. In de gevel herkent men een vast stramien met ramen op gelijke hoogte wat voor een harmonieuze aanblik zorgt. De schuine kantjes brengen dan weer een speelde toets in het geheel.
De inpandige terrassen laten u toe om het hele jaar door van de buitenlucht te genieten, beschut tegen regen, hitte en nieuwsgierige blikken.

Wenst u meer informatie over dit project? Klik hier!


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie Eén van de meest gestelde vragen die wij ontvangen van onze klanten is de bovenstaande. We merken ...

Lees meer »

U-flats: Duurzaam investeringsvastgoed op een toplocatie

De afbraakwerken in U-flats zijn ondertussen begonnen! In het kader van Candurable geven we hier kort even mee welke acties wij als bedrijf nemen om ...

Lees meer »

U-flats: The Urban Gateway to a flexible stay in Brussels

Het project U-flats ligt op de AAA-locatie aan de Navo, waar er meer dan 50 multinationals in de buurt zitten, waaronder EY, KPMG, Johnson & ...

Lees meer »