Candurable

Julie
23.08.2021
SHARE

duurzaamheid bwoods

Candurable

Duurzaamheid is niet langer weg te denken uit ons leven. Dat is nogmaals duidelijk geworden in het nieuwe klimaatrapport dat werd opgesteld. Candor ziet hier ook het belang van in en daarom nemen wij ook graag onze verantwoordelijkheid naar de toekomst toe. Één van de recente ontwikkelingen is de oprichting van ons duurzaamheidscomité, dat we groeperen onder de naam Candurable.

Het team van Candurable gaat onder andere op zoek naar de nieuwste technieken & oplossingen om tijdens het bouwproces van de projecten de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zo wordt elk project vooraf grondig bestudeerd om de meest efficiënte technieken toe te passen naar rendement voor de natuur en uw investering op lange termijn. We kijken dan onder andere naar het opwekken van energie, optimaliseren van isolatie, het reduceren van de warmte en energievraag, recupereren van regenwater of bufferen in een groendak en het laadpunt voor uw elektrische wagen... Dit steeds met het oog op een toekomstbestendige en milieuvriendelijke ontwikkeling.

Naast duurzaam bouwen, zijn we ook een samenwerking gestart met BWOODS om een bos aan te planten in Heffen. Wist je dat een volwassen boom tussen de 21,77 kg en 31,5 kg CO2 per jaar compenseert?

Wenst u meer te weten over het nieuwe klimaatrapport, lees er alles over op dit artikel van De Tijd, deze vind je hier terug!


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie Eén van de meest gestelde vragen die wij ontvangen van onze klanten is de bovenstaande. We merken ...

Lees meer »

U-flats: Duurzaam investeringsvastgoed op een toplocatie

De afbraakwerken in U-flats zijn ondertussen begonnen! In het kader van Candurable geven we hier kort even mee welke acties wij als bedrijf nemen om ...

Lees meer »

U-flats: The Urban Gateway to a flexible stay in Brussels

Het project U-flats ligt op de AAA-locatie aan de Navo, waar er meer dan 50 multinationals in de buurt zitten, waaronder EY, KPMG, Johnson & ...

Lees meer »