KAAI 15: dat is duurzaam wonen en genieten van een korting op je onroerende voorheffing

Julie
10.05.2021
SHARE

Verminderde onroerende voorheffing

Goed nieuws voor de eigenaars in Kaai 15, want dit project voldoet aan de BEN-norm. 

Concreet betekent dit voor Kaai 15 dat het E-peil lager dan E30 zal liggen. We bereiken dit door een doorgedreven gevel- en dakisolatie in combinatie met energetisch performant buitenschrijnwerk. 

Verder zullen de appartementen verwarmd worden door middel van lucht-water warmtepompen in combinatie met vloerverwarming. De combinatie van een lage temperatuur afgiftesysteem (de vloerverarming) met het energiezuinig opwekken van de energie (door warmtepompen) maakt dat we de BEN-norm kunnen halen.

Maar wat houdt dit nu precies in voor de eigenaars? Hierdoor kan je genieten van een korting op onroerende voorheffing. Specifiek kan je genieten van een minimum vermindering van 50% gedurende 5 jaar!

Meer info vind je hier terug!

Verder voorzien we aanzienlijk wat groen in de vorm van groene binnentuinen en groen in de vorm van groendaken op bepaalde delen van de daken. Deze groendaken zullen er voor zorgen dat het regenwater langer wordt opgehouden en deels terug verdampt. Tevens wordt er ook de mogelijkheid tot elektrische laadpalen voorzien.

 


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie Eén van de meest gestelde vragen die wij ontvangen van onze klanten is de bovenstaande. We merken ...

Lees meer »

U-flats: Duurzaam investeringsvastgoed op een toplocatie

De afbraakwerken in U-flats zijn ondertussen begonnen! In het kader van Candurable geven we hier kort even mee welke acties wij als bedrijf nemen om ...

Lees meer »

U-flats: The Urban Gateway to a flexible stay in Brussels

Het project U-flats ligt op de AAA-locatie aan de Navo, waar er meer dan 50 multinationals in de buurt zitten, waaronder EY, KPMG, Johnson & ...

Lees meer »