Naamsverandering: Brussels Projects – Advies & Coordinatie worden CANDOR

Annelies
Annelies
10 jan 2019
SHARE

candor

Heeft u het ook al gemerkt? Tegenwoordig worden er allerlei vormen van vastgoed aangeboden: residentiële appartementen, studentenkoten, seniorenflats, co-housing flats, sociale flats, …. Enz.

Die mogelijkheden bieden voor u tal van opportuniteiten, zeker in de Europese hoofdstad Brussel waar de vraag naar kwalitatieve huisvesting het grootst is. Bent u klaar voor deze grotere potentiële markt? Wij alvast wel.

Wij zijn voortaan Candor. Hierin werden Brussels Projects, Senior Invest en Advies & Coördinatie opgenomen, om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen.

Candor staat voor eerlijkheid, transparantie en oprechtheid. We dragen deze waarden uit om de juiste projecten te realiseren en duurzame relaties uit te bouwen met al onze partners.

Of het nu gaat over een studenten- of seniorenflat, een appartement om zelf in te wonen of om te verhuren, bij Candor bent u aan het juiste adres. Dankzij onze 30 jaar ervaring en een unieke visie op de markt kunnen we met een gezonde CAN DO mentaliteit een gediversifieerd vastgoedaanbod voorstellen. We make things happen!

Wat dat precies voor u betekent, ontdekt u op onze nieuwe website www.candor.be of contacteer ons, we leggen het u graag uit!

 

Het Candor team

Recente artikelen

Business flats, het gat in de Antwerpse vastgoedmarkt

Business flats, het gat in de Antwerpse vastgoedmarkt Bron: De Tijd - 22 maart 2019 11:16 Ondanks een grote vraag, is de Antwerpse markt voor ...

Lees meer »

Investeren in een bestaand pand of in nieuwbouw?

Een investeerder in vastgoed denkt aan zoveel mogelijk opbrengst met zo weinig mogelijk kopzorgen. Daarom is het voor de investeerder belangrijk om ...

Lees meer »

Candor werkt mee aan het Antwerpen van morgen

Candor zal - dankzij de aanhoudende vraag van verschillende relocaters en multinationals via het verhuurteam, BBF - meewerken aan het Antwerpen van ...

Lees meer »