Naamsverandering: Brussels Projects – Advies & Coordinatie worden CANDOR

Annelies
Annelies
10.01.2019
SHARE

candor

Heeft u het ook al gemerkt? Tegenwoordig worden er allerlei vormen van vastgoed aangeboden: residentiële appartementen, studentenkoten, seniorenflats, co-housing flats, sociale flats, …. Enz.

Die mogelijkheden bieden voor u tal van opportuniteiten, zeker in de Europese hoofdstad Brussel waar de vraag naar kwalitatieve huisvesting het grootst is. Bent u klaar voor deze grotere potentiële markt? Wij alvast wel.

Wij zijn voortaan Candor. Hierin werden Brussels Projects, Senior Invest en Advies & Coördinatie opgenomen, om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen.

Candor staat voor eerlijkheid, transparantie en oprechtheid. We dragen deze waarden uit om de juiste projecten te realiseren en duurzame relaties uit te bouwen met al onze partners.

Of het nu gaat over een studenten- of seniorenflat, een appartement om zelf in te wonen of om te verhuren, bij Candor bent u aan het juiste adres. Dankzij onze 30 jaar ervaring en een unieke visie op de markt kunnen we met een gezonde CAN DO mentaliteit een gediversifieerd vastgoedaanbod voorstellen. We make things happen!

Wat dat precies voor u betekent, ontdekt u op onze nieuwe website www.candor.be of contacteer ons, we leggen het u graag uit!

 

Het Candor team


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Airflats: ruwbouw is voltooid

Airflats: een top-start in 2020!  2020 is goed gestart voor Candor. Vorige donderdag vierden we het einde van de ruwbouw van Airflats. Reden genoeg ...

Lees meer »

Opening kantoor Candor Gent

Op 21 november werd ons nieuwste kantoor in plechtig geopend in Gent. Vanuit dit kantoor coördineren we onze projecten in Vlaanderen (Antwerpen, ...

Lees meer »

Candor lanceert Adagio in Antwerpen

Candor engageert zich mee in het vernieuwingsverhaal van stad Antwerpen. Stad Antwerpen is een magneet voor multinationals, expats en young starters. ...

Lees meer »