Naamsverandering: Brussels Projects – Advies & Coordinatie worden CANDOR

Annelies
Annelies
10.01.2019
SHARE

candor

Heeft u het ook al gemerkt? Tegenwoordig worden er allerlei vormen van vastgoed aangeboden: residentiële appartementen, studentenkoten, seniorenflats, co-housing flats, sociale flats, …. Enz.

Die mogelijkheden bieden voor u tal van opportuniteiten, zeker in de Europese hoofdstad Brussel waar de vraag naar kwalitatieve huisvesting het grootst is. Bent u klaar voor deze grotere potentiële markt? Wij alvast wel.

Wij zijn voortaan Candor. Hierin werden Brussels Projects, Senior Invest en Advies & Coördinatie opgenomen, om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen.

Candor staat voor eerlijkheid, transparantie en oprechtheid. We dragen deze waarden uit om de juiste projecten te realiseren en duurzame relaties uit te bouwen met al onze partners.

Of het nu gaat over een studenten- of seniorenflat, een appartement om zelf in te wonen of om te verhuren, bij Candor bent u aan het juiste adres. Dankzij onze 30 jaar ervaring en een unieke visie op de markt kunnen we met een gezonde CAN DO mentaliteit een gediversifieerd vastgoedaanbod voorstellen. We make things happen!

Wat dat precies voor u betekent, ontdekt u op onze nieuwe website www.candor.be of contacteer ons, we leggen het u graag uit!

 

Het Candor team


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Opening van nieuw kantoor in Gent accentueert de groei van projectontwikkelaar Candor

Opening van nieuw kantoor in Gent accentueert de groei van projectontwikkelaar Candor GENT/DEURLE 17 oktober 2019 – CANDOR, specialist op het vlak ...

Lees meer »

Smart building, de grootste uitdaging voor elke projectontwikkelaar

“We kunnen er niet meer onder uit. Smartbuilding, slimme en innovatieve technieken doortrekken in de realisatie van een gebouw is een absolute must ...

Lees meer »

Nieuw aparthotel met 127 ‘Airflats’ moet bedrijvenzone Diegem ook in het weekend doen leven

Nieuw aparthotel met 127 ‘Airflats’ moet bedrijvenzone Diegem ook in het weekend doen leven Bron: HLN - 3 juli 2019 - 17u38 Op de site aan de ...

Lees meer »