Opening van nieuw kantoor in Gent accentueert de groei van projectontwikkelaar Candor

Helena
17.10.2019
SHARE

candor investeringsvastgoed Gent uitbreiding Candor groei candor gentse vastgoedprojecten nieuw kantoor in Gent nieuw kantoor lokale aanwezigheid

Opening van nieuw kantoor in Gent accentueert de groei van projectontwikkelaar Candor

GENT/DEURLE 17 oktober 2019 – CANDOR, specialist op het vlak van projectontwikkeling, opent naast zijn kantoor in Brussel en Antwerpen een nieuwe thuisbasis in Gent om de groei in het westen van het land van lokale aanwezigheid te voorzien.

IMG_3282

30 jaar geleden legde de familiale bouwpromotor Candor zijn eerste steen in het Brusselse. “We bouwden residentiële vastgoedprojecten voor internationale zakenlui en mensen die werken voor de NAVO of multinationals. Daarbij startten we ook meteen met een in-house verhuurdienst, BBF (Belgium Business Flats)”, vertelt Louis Van Hulle, sales en marketing manager bij Candor. Daarna volgde ook de ontwikkeling van studentenhuisvesting, seniorenflats, hotels, kantoren en retail.

Het bewezen succes van nu ongeveer 4.300 appartementen in het Brusselse breidde al snel uit naar Antwerpen en binnenkort ook naar Gent. “Onze investeerders in de regio van Gent stellen onze lokale aanwezigheid op prijs. Daarnaast zijn we trots dat we het komende jaar extra projectleiders, real estate consultants, administratief medewerkers, enzovoort kunnen aannemen om onze huidige en nieuwe klantenrelaties nog beter op te volgen. Met ons nieuw kantoor in Gent staan onze adviseurs nog dichter bij de klant en kunnen afspraken en gesprekken in de regio ontvangen worden. Dit is een noodzakelijke stap om de verdere groei van Gentse projecten mogelijk te maken.” Eind november vindt de officiële opening van het nieuwe kantoor plaats.

Het kantoor is gevestigd op de Xavier Decocklaan 49 te Deurle.

 

  • Candor is een bouwpromotor gevestigd in Evere met reeds 30 jaar ervaring. Met een uniek en totaal beleggingsconcept positioneert Candor zich in de centrumsteden.
  • BBF is een professionele in-house verhuurdienst. Zij verzorgt het volledige beheer, onderhoud, zoeken van huurders en opvolgen van huur.

Helena

 


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Smart building, de grootste uitdaging voor elke projectontwikkelaar

“We kunnen er niet meer onder uit. Smartbuilding, slimme en innovatieve technieken doortrekken in de realisatie van een gebouw is een absolute must ...

Lees meer »

Nieuw aparthotel met 127 ‘Airflats’ moet bedrijvenzone Diegem ook in het weekend doen leven

Nieuw aparthotel met 127 ‘Airflats’ moet bedrijvenzone Diegem ook in het weekend doen leven Bron: HLN - 3 juli 2019 - 17u38 Op de site aan de ...

Lees meer »

Multifunctioneel bouwen met diensten van een hotel

Multifunctioneel bouwen met diensten van een hotel Ergens verblijven voor middellange termijn. Het is een concept dat starters en expats aanspreekt ...

Lees meer »