Parkeer je geld veilig

Annelies
Annelies
16.04.2018
SHARE

investment brussel investeren investering brussels candor parking

Wie op zoek is naar een goede investering met een mooi rendement komt al makkelijk bij een parking uit. Met motieven als het huidige tekort aan parkeerplaatsen, de hogere mobiliteit in steden, een lagere instapprijs voor investering, noemen we hier alvast een paar goede redenen op. Daarnaast investeren we in een mooie, veilige wagen en willen we die dus veilig parkeren. 

U dacht het al: aan parking hebben we een tekort. Zeker in Brussel, dé hoofdstad voor zakenlui overdag en recreatieve bezoekjes na de werkuren en tijdens het weekend. Ook voor het huurpubliek van de residentie, is er een pijnlijk tekort aan parkeerplaatsen. 

Lees hieronder alvast waarom het zo interessant is om te investeren in parkings:

1) Hoge bezetting door goede ligging

Wanneer je investeert in een parking van de residentie B-Square, weet je dat je kan rekenen op een hoge bezettingsgraad. Zo is er niet alleen het huurpubliek van de residentie zelf als potentiële huurders, maar ook zakenlui van de vele bedrijven en multinationals in de omtrek. Het project is namelijk gelegen op wandelafstand van vele multinationals en overheidsinstanties. Dit zijn vaak bedrijven met beperkte parkeermogelijkheden, dewelke ze zullen kunnen uitbreiden door een parking te huren bij B-Square.

BSquare_map_v3-01-01.png

2) Zorgeloos verhuren

Een parkeerplaats heeft een enorm voordeel: het heeft namelijk amper onderhoud nodig. Zolang de auto's binnen kunnen, blijven de huurders meer dan tevreden. Daarnaast ontzorgt de gespecialiseerde verhuurdienst u volkomen: het zoeken van een huurder, een technische tussenkomst,... zij ontzorgen u volledig! 

3) Lagere instapprijs

Investeren in vastgoed is altijd een goede keuze, en diversificatie in de portefeuille blijft een goed idee. Met parkings zorg je voor die diversificatie, of kan je investeren "in het klein". De lagere instapkost zorgt er namelijk voor dat de drempel voor dit soort investering lager ligt, waardoor deze investering makkelijker beschikbaar is. 

4) Hoge parkeertarieven

Zoals je steeds kan merken wanneer je je wagen parkeert, is het een kostelijke zaak om je wagen te parkeren in een betalende parking. Steeds meer mensen willen, door die hoge kosten én het gemak, een eigen parkeerplaats huren in het centrum. Zo zijn ze zeker van hun parkeerplaats en sparen ze tijd uit omdat ze geen plaats moeten zoeken. Steeds meer mensen redeneren zo, als ze op frequente basis naar het centrum komen. Daarbij denken we aan zakenlui en mensen die graag in onze culturele hoofdstad vertoeven. Het aantal parkeerplaatsen blijft zo hetzelfde, maar de vraag stijgt. Dat zal ervoor zorgen dat je eigendom steeds meer opbrengt voor dezelfde instapkost.  

5) Stabiel vooruitzicht

Het aantal auto's op de baan blijft toenemen en met de grote mobiliteit in steden en rond bedrijven, zal de vraag naar parkeerplaatsen enkel blijven stijgen. Het aantal parkeerplaatsen daarentegen stijgt veel minder, waardoor het verhuurpotentieel optimaal is voor u als verhuurder. Op sommige plaatsen beslist de stad zelfs voor minder parkeerplaatsen op de straat, waardoor het aantal parkeerplaatsen daalt. 

 

Bent u overtuigd van deze redenen om nu te investeren in parkings? 

Ontdek ons aanbod 

Contacteer ons

 

 


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie Eén van de meest gestelde vragen die wij ontvangen van onze klanten is de bovenstaande. We merken ...

Lees meer »

U-flats: Duurzaam investeringsvastgoed op een toplocatie

De afbraakwerken in U-flats zijn ondertussen begonnen! In het kader van Candurable geven we hier kort even mee welke acties wij als bedrijf nemen om ...

Lees meer »

U-flats: The Urban Gateway to a flexible stay in Brussels

Het project U-flats ligt op de AAA-locatie aan de Navo, waar er meer dan 50 multinationals in de buurt zitten, waaronder EY, KPMG, Johnson & ...

Lees meer »