Candor werkt mee aan het Antwerpen van morgen

Helena
31.01.2019
SHARE

investeren investering candor vastgoed immobiliën geld beleggen investeren in vastgoed alternatief voor verlieslatend spaarboekje Antwerpen Antwerp stadsvernieuwing Opwaardering beleggingsvastgoed beleggingsvastgoed groene singel singel antwerpen

Candor zal - dankzij de aanhoudende vraag van verschillende relocaters en multinationals via het verhuurteam, BBF - meewerken aan het Antwerpen van morgen. De stad wordt volledig opgewaardeerd en daarmee uw beleggingsvastgoed ook. Hieronder vindt u enkele redenen terug waarom Candor voor Antwerpen kiest met een gloednieuw project, Initium.

Economische draagkracht en ontwikkeling

De haven van Antwerpen, de grootste zeehaven van België en de tweede grootste van Europa, bevindt zich op slechts vier kilometer van ons nieuwste project, Initium. De stad ligt met haar haven op het snijpunt van belangrijke handelsstromen in het hart van Europa en biedt binnen het havengebied maar liefst 61.000 jobs aan. Daarnaast is de grootstad reeds vijf eeuwen een zakelijke draaischijf in Europa, goed voor 82.000 jobs buiten het havengebied. U vindt er een bedrijvennetwerk dat afgestemd is op ieders behoeften.  

Dankzij de grote variatie aan jobs is Antwerpen een magneet voor multinationals, expats en young starters. De grootstad staat samen met Brussel op de 3e plaats als meest geliefde expatstad. Er zijn 18.000 bedrijven van buitenlandse origine actief in Antwerpen sinds 2013, goed voor 100.000 jobs. Antwerpen investeert volop in het aantrekken van nieuwe multinationals. 

shutterstock_702737998

Demografie

Antwerpen is niet alleen de ideale werkomgeving, maar ook de snelst groeiende stad in Vlaanderen. Er wordt een groei van 13,1% verwacht tussen 2015 en 2030 (516.856 inwoners -> 584.605 inwoners). Dankzij deze groei grijpt Candor de kans om mee te werken aan een vergrootte woonvoorraad. De groei en de aanhoudende tendens van gezinsverdunning zijn immers een uitdaging voor de woningmarkt. Dit is goed nieuws voor het huurrendement van investeerders!

Stadsvernieuwing

Tijdens de afgelopen jaren hebben 6 internationale ontwerpteams (West, Zuidoost, Zuid, Noordoost, Oost en Noord) maar liefst 31 projecten ontworpen voor het verbeteren van de leefbaarheid van de stad. Van de 31 Ringprojecten werden de beste en meest haalbare projecten geselecteerd voor realisatie. In eerste instantie wordt 1,25 miljard euro voorzien. Dit is voldoende om de eerste en belangrijkste werken uit te voeren die bepaald zullen worden volgens de verbetering van de leefbaarheid, de haalbaarheid (kosten en baten), de ruimtelijke kwaliteit en het draagvlak.

Ons nieuwste project, Initium, zal meteen de vruchten plukken van deze stadsvernieuwingen. De stad wordt volledig opgewaardeerd en daarmee uw beleggingsvastgoed ook. Candor kiest steeds voor het juiste project op de juiste locatie. Wel, hier is niks minder waar! De hele regio rond Initium wordt vanaf 2019 groener, gezelliger en verkeersvlotter dan het ooit geweest is. Daarnaast wordt Initium – dankzij de haven, diamantenwijken en kantorenzones op een kleine afstand – dé place-to-be voor expats, multinationals en young starters. Het ideale huurderspubliek!

GROENE SINGEL

Helena

 


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie Eén van de meest gestelde vragen die wij ontvangen van onze klanten is de bovenstaande. We merken ...

Lees meer »

U-flats: Duurzaam investeringsvastgoed op een toplocatie

De afbraakwerken in U-flats zijn ondertussen begonnen! In het kader van Candurable geven we hier kort even mee welke acties wij als bedrijf nemen om ...

Lees meer »

U-flats: The Urban Gateway to a flexible stay in Brussels

Het project U-flats ligt op de AAA-locatie aan de Navo, waar er meer dan 50 multinationals in de buurt zitten, waaronder EY, KPMG, Johnson & ...

Lees meer »