U-flats: The Urban Gateway to a flexible stay in Brussels

SHARE

brussel beleggingsvastgoed U-flats

Het project U-flats ligt op de AAA-locatie aan de Navo, waar er meer dan 50 multinationals in de buurt zitten, waaronder EY, KPMG, Johnson & Johnson. Tevens ligt U-flats vlakbij Brussels Airport. De ideale ligging aangezien er meer dan 75.000 jobs in en rond Brussels Airport zijn. Tegen 2040 verwacht Brussels Airport een verdubbeling van het aantal passagiers in vergelijking met 2019, aangezien de infrastructuur dan zou uitgebreid worden.

Waarom investeren in U-flats?

Maximale zekerheid

U geniet minimaal 25 jaar lang van een vaste maandelijkse inkomstengarantie. Alle lasten van verhuur, beheer en onderhoud zijn voor de exploitant. Er zijn geen risico’s m.b.t. leegstand, wanbetaling, etc. U bent zeker van een toekomstbestendige en waardevaste vastgoedinvestering met meerwaardepotentieel.

Hoog nettorendement

Door de te bekomen BTW-ruling geniet u van een gunstig fiscaal aankoopregime. De inkomsten zijn gewaarborgd gedurende de looptijd van de overeenkomst en deze zijn vrijgesteld van belastingen. Daarnaast koopt u aan in volle eigendom (geen erfpacht). Hierdoor verwerft u zowel de kamer, als het bijhorende deel van de grond.

Stijgende vraag

Studie wijst uit dat er een grootschalig en structureel tekort is aan kwalitatieve huisvestiging voor zakelijk en toeristisch cliënteel. Er is een stijgende vraag naar Extended Stay verblijfsoplossingen en de nood aan flexibele huisvestingsmogelijkheden blijft toenemen.

Toplocatie

Met het openbaar vervoer ben je op 18 minuten in de luchthaven. Pendelen van en naar de luchthaven is nu gemakkelijker dan ooit.

Ook zal er in de toekomst een nieuwe luchthaventram komen waar je binnenkort spoort van Brussels Noord naar de luchthaven in 30 minuten. Deze passeert op een paar meter van U-flats waar je makkelijk de tram zal kunnen opstappen en pendelen richting de luchthaven (+/- 15 minuten) als richting Brussel.

Niet alleen de luchthaventram zal de route naar de luchthaven vergemakkelijken maar ook een aftakking van de fietssnelweg. Er wordt een aansluiting voorzien van Brussels Airport op de fietssnelweg F3, deze sluit dan aan op de Gewestelijke fietsroute 1b in Brussel. Zo zal je gemakkelijk én veilig van Leuven naar de luchthaven kunnen fietsen.

 

Bent u ook overtuigd van het potentieel van U-flats? Aarzel dan niet om contact op te nemen!


candor_white-2

Waarom investeren met Candor?

Vastgoed moet toekomstbestendig zijn. Candor speelt daarom in op verschillende aspecten, zoals mooie en moderne projecten op toplocaties. Daarbij wordt rekening gehouden om elke grond de ideale bestemming en het juiste concept te geven.

Wenst u meer informatie?

Recente artikelen

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie

Aankopen via vennootschap: pensioen en successie Eén van de meest gestelde vragen die wij ontvangen van onze klanten is de bovenstaande. We merken ...

Lees meer »

U-flats: Duurzaam investeringsvastgoed op een toplocatie

De afbraakwerken in U-flats zijn ondertussen begonnen! In het kader van Candurable geven we hier kort even mee welke acties wij als bedrijf nemen om ...

Lees meer »

Candor lanceert Escaut

Leven in een groene buurt boordevol stadsdynamiek: het kan! Met ons nieuwe project Escaut veroveren we ook een stukje aan Tour & Taxis. Escaut, ...

Lees meer »