SCREEN - Winxx Standard Logo (onyx)-3

 

WINXX, YOUR EXXCELENT INVESTMENT


  • Vanaf € 167.000
  • High-end studio's, 1 en 2 slaapkamer appartementen
  • Centraal gelegen
  • Zonnige terrassen
  • Ondergrondse parkeergelegenheid
  • Verhuren zonder zorgen dankzij onze verhuurdienst

Wenst u meer informatie over WINXX?

3 REDENEN OM TE INVESTEREN IN WINXX

FeatureIcon1.png

Locatie

Candor hanteert al sinds 1989 strikte criteria wat locatie, meerwaarde- en verhuurpotentieel betreft. Ons nieuw project, WINXX, is gelegen in het meest trendy stukje van Brussel. De zone tussen Tour & Taxis en de Manhattan-wijk, een stadsdeel in volle expansie. De constante instroom van kapitaalkrachtige huurders maken van Brussel de rendabelste en stabielste vastgoedmarkt van ons land. Zowel de publieke en private sector als de cultuurwereld investeren volop in deze buurt. Are you neXXt?

FeatureIcon2.png

Prestige

Met Winxx investeert u in high-end studio's, 1 en 2 slaapkamer appartementen. De studio's en appartementen zijn voorzien van iconische architectuur en een hoogwaardige afwerking. Ideaal voor een kwalitatief en internationaal huurpubliek. Wat houdt dit in? Moderne badkamertegels, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloerbekleding, uitgeruste keuken met gebruiksvriendelijke en strakke materialen, enzovoort. 

FeatureIcon3.png

Zorgeloos

De zorgeloze verhuur van uw WINXX-vastgoed kunt u volledig toevertrouwen aan onze ervaren in-house verhuurdienst BBF, marktleider in Brussel. Het team van Brussels Business Flats bestaat uit vastgoedspecialisten die alles in handen nemen: prospectie, administratie, opvolging van betalingen, technische opvolging, enzovoort. Alles wordt voor u geregeld, met kennis van zaken. Daarnaast staat BBF-technics, ons ervaren technisch team, 24/7 ten dienste van u en uw huurders.
FullBleed.jpg