Projectontwikkelaar sinds 1989

Het lijkt alsof het gisteren was dat we onze eerste steen legden in het centrum van Brussel. Letterlijk en figuurlijk. Als pionier in projectontwikkeling voor de internationale verhuurmarkt in Brussel hebben we sindsdien continu onze grenzen verlegd. Vandaag is CANDOR een toonaangevende en gediversifieerde ontwikkelaar van duurzame bouwprojecten.

Onze waarden

Het Engelse Candor staat voor eerlijkheid, transparantie en oprechtheid. Doorheen deze waarden realiseren we de juiste projecten en bouwen we duurzame relaties uit met al onze stakeholders.

Onze rol in investeringsvastgoed

Vastgoed is geen consumptiegoed. Onze rol als projectontwikkelaar reikt dan ook veel verder dan het opleveren van mooie projecten. Vastgoedprojecten moeten toekomstbestendig zijn. Ze spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van een bepaalde buurt. Bijgevolg zien wij het als onze verantwoordelijkheid om aan elke grond de juiste bestemming te geven. Om op elke locatie het juiste project te ontwikkelen.

Onze ambitie

De opgebouwde expertise in Brussel rollen we verder uit in steden zoals Antwerpen en Gent, als een ervaren vastgoedpartner die voluit gaat voor duurzame projecten. We kijken ernaar uit om die samen met u te mogen realiseren.

candor_white-2