placeholder.png

Projectontwikkelaar

Met visie op de toekomst

 

Het Engelse Candor betekent eerlijkheid, transparantie en oprechtheid. We leven naar deze waarden om de juiste projecten te realiseren en duurzame relaties uit te bouwen met al onze stakeholders.

 

ENTREPRENEURSHIP

 

Bij Candor wordt iedereen aangemoedigd om verantwoordelijkheid op te nemen. We streven ernaar om ambitieuze en unieke projecten te ontwikkelen. Dat doen we met een hands-on mentaliteit. 

We make things happen.

INTEGRITY

 

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen - altijd met respect voor de mensen waarmee we samenwerken en rekening houdend met maatschappelijke, economische en milieu-uitdagingen.

Candor is een betrouwbare partner. 

PASSION

 

We hebben allemaal dezelfde passie voor ons vak. Die passie houdt ons alert. Ze is een bron van inspiratie. En ze vuurt ons aan om als team de lat steeds hoger te leggen.

HUMOR &

TEAM SPIRIT

 

We werken elke dag met veel plezier. Een positieve ingesteldheid brengt namelijk het beste in iedereen naar boven, daar zijn we van overtuigd.

placeholder.png

Candor, projecten met visie op de toekomst

Als ervaren bouwpromotor ontwikkelt Candor duurzame projecten op weloverwogen locaties. Vanuit de sterke overtuiging dat elke bouwgrond de juiste bestemming moet krijgen, realiseren we projecten in heel uiteenlopende vastgoedtakken. Voor de exploitatie van de gebouwen doen we steeds een beroep op gespecialiseerde partners die thuis zijn in de sector. Klanten die hun residentieel vastgoed wensen te verhuren, kunnen dat volledig toevertrouwen aan die gespecialiseerde partner van Candor.