placeholder.png

Vastgoed in het kader van fiscale optimalisatie

Het sluiten van het juiste hypothecair krediet is een belangrijke stap bij het aankopen van vastgoed. Voor wie koopt als belegging, kan deze keuze zelfs een aanzienlijke  impact hebben op het rendement. Onze vastgoedadviseurs schetsen de voor- en nadelen van mogelijke kredieten en werken zo voor elke klant een licht op welk krediet het meest gunstige is. Ze gaan steeds op zoek naar de beleggingsformule die het beste aansluit bij de privésituatie van de klant of bij zijn vennootschap.
placeholder.png

Vastgoed als extra inkomen

De huurinkomsten van een vastgoed vormen een extra inkomen en zijn een mooie aanvulling op het pensioen. Dankzij het vastgoedadvies van Candor vindt iedereen een investering die aansluit bij zijn behoeften.

placeholder.png

Vastgoed in het kader van successieplanning

Op onroerende goederen moeten nabestaanden zeer hoge successierechten betalen. Wie aan doordachte successieplanning doet, kan daarop anticiperen. Onze adviseurs denken mee met hun klanten en schetsen verschillende mogelijkheden die de klant met zijn notaris verder op punt kan stellen.
placeholder.png

Onderhoudsservice

Dankzij de poetsdienst van de verhuurpartner, is er een sociale controle op de flats. Zo worden eventuele technische problemen snel opgelost.
placeholder.png

Verhuur of verkoopservice

Wie zijn vastgoed wenst te verhuren of - na verloop van tijd - wenst te verkopen, kan een beroep doen op de vastgoedspecialisten van Candor. U hoeft zelf helemaal niets te doen. 

VRAAG MEER INFORMATIE :