placeholder.png

Vastgoed in het kader van fiscale optimalisatie

Het sluiten van het juiste hypothecair krediet is een belangrijke stap bij het aankopen van vastgoed. Voor wie koopt als belegging, kan deze keuze zelfs een aanzienlijke impact hebben op het rendement. Onze vastgoedadviseurs schetsen de voor- en nadelen van mogelijke kredieten en werpen zo voor elke klant een licht op welk krediet het meest gunstige is. Ze gaan steeds op zoek naar de beleggingsformule die het beste aansluit bij uw privésituatie of bij uw vennootschap.
placeholder.png

Vastgoed als extra inkomen

De huurinkomsten van vastgoed vormen een extra inkomen en zijn een mooie aanvulling op het pensioen. Dankzij het vastgoedadvies van Candor vindt iedereen een investering die aansluit bij zijn/haar behoeften.

placeholder.png

Vastgoed in het kader van successieplanning

Op onroerende goederen moeten nabestaanden zeer hoge successierechten betalen. Wie aan doordachte successieplanning doet, kan daarop anticiperen. Onze adviseurs denken mee met u en schetsen verschillende mogelijkheden die u met uw notaris verder op punt kunt stellen.
placeholder.png

Opvolgservices

Dankzij onze in-house gespecialiseerde verhuurdienst heeft u geen zorgen aan het hoofd. Om de geschikte huurders te vinden, zijn onze professionele verhuurspecialisten permanent bezig. Daarnaast bieden zij administratieve en technische services aan en doen ze de opvolging van de betalingen. U hoeft niks meer te doen.  

VRAAG HIER GRATIS ADVIES AAN