Investeren in vastgoed

Er wordt wel vaker gezegd dat investeren in vastgoed een slimme zet is. Dat is ook zo, maar waarom precies? We nemen u mee langs de belangrijkste voordelen, zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken.

Waarom zou u in vastgoed investeren?

Wie investeert in vastgoed, profiteert van de huuropbrengst van het pand. Maar aan investeren in vastgoed zijn nog voordelen verbonden. Het – naast de huur – bekendste voordeel is de meerwaarde doorheen de jaren. Zo is het een goed idee om op zoek te gaan naar vastgoed op centrumlocaties of in buurten waar de overheid stevig in investeert.

Daarnaast kan een investering in vastgoed strategisch fiscaal voordeel opleveren. De fiscale optimalisatie omvat een aantal belastingvoordelen – je betaalt bijvoorbeeld geen belasting op inkomsten uit verhuur. Die gunstige regeling kan leiden tot een aanzienlijke besparing én een versterking van het rendement op uw investering.

Dat alles maakt vastgoed tot een interessante en veelzijdige investeringsoptie. Overweegt u de stap? Win dan zeker professioneel advies in, want de fiscale aspecten van investeren in vastgoed en de verschillende mogelijkheden zijn best complex.
Rendement

Vastgoed als aanvullend inkomen

De huurinkomsten uit vastgoed vormen als extra inkomen een mooie aanvulling op uw pensioen. De adviseurs van Candor zoeken graag mee naar die investering die perfect bij uw behoeften aansluit.
Creëer een passief inkomen
Verwerf kapitaal dat voor u werkt
Geniet van een 'appeltje voor de dorst'
Fiscale optimalisatie

Vastgoed en fiscale optimalisatie

Vastgoed is niet enkel waardevast, het levert u ook fiscale voordelen op. Wilt u aan fiscale optimalisatie doen, dan is investeren in vastgoed dus een goed plan.
Betaal minder belastingen
Investeeer in nieuwbouw met BTW-recuperatie
Verhoog het rendement op uw investering
Successieplanning

Vastgoed en successieplanning

Wist u dat nabestaanden hoge successierechten moeten betalen op onroerende goederen? Gelukkig kunt u daarop anticiperen. Onze adviseurs schetsen de opties en denken actief mee, zodat u alles op punt kunt stellen met uw notaris.
Denk nu aan later
Investeer in de toekomst van uw gezin
Optimaliseer uw vermogen over generaties heen
Inflatiebestendig

De inflatiebestendigheid van vastgoed

Om uw kapitaal te beschermen op lange termijn is vastgoed een uitstekende keuze. Naast het huurrendement of het eigen genot kan u vertrouwen op een meerwaarde op lange termijn. 'Van 1981 tot 2020 bracht een huis in België gemiddeld 8,45 procent per jaar op.' - Tijd-Journalist Patrick Luysterman en notaris Bart van Opstal. 
Bescherm uw kapitaal tegen de inflatie
Combineer rendement uit huur met meerwaarde
Geniet van een automatische huurindexering
Belgium Business Flats

Investeren met verhuurdienst

Om het onze klanten makkelijker te maken, richtte Candor Belgium Business Flats – BBF – op. BBF neemt als rentmeester het dagelijkse beheer van uw investeringsvastgoed van u over. U kan er zeker van zijn dat uw investering optimaal rendeert.

Beheer

BBF neemt het dagelijkse operationele beheer van u over. Onze dienst ontvangt huurders en is het aanspreekpunt voor ieder issue.

Onderhoud

Is er een technisch probleem, dan is de ploeg van BBF snel ter plaatse om defecten professioneel en vlot aan te pakken. 

Administratie

BBF maakt alle papierwerk op en houdt het bij: van contracten over facturen tot bewijzen.

Communicatie

BBF is het vaste aanspreekpunt voor huurders, zodat u niets hoeft te doen behalve van het rendement op uw investering genieten.

Huurinkomsten

BBF ontvangt de huur van de huurders. Die inkomsten worden stipt naar u doorgestort, zodat u elke maand op uw extra inkomen kunt rekenen.

Transparantie

Met BBF verloopt alles transparant en heeft u te allen tijde zicht op alles van ontvangen huurinkomsten over kosten tot communicatie met de huurder.