Een rasecht familiebedrijf

De familie Van Canneyt stampte in 1989 Candor uit de grond. Na meer dan 30 jaar bouwen aan de toekomst, hebben we onze positie als gerenommeerd projectontwikkelaar verankerd in de Belgische vastgoedsector. Intussen staat de tweede generatie aan het roer!

Onze waarden

‘Candor’ is Engels voor ‘eerlijkheid’, ‘transparantie’, ‘oprechtheid’. Het is een vlag die perfect de lading dekt van wat we doen: op een eerlijke manier de juiste projecten realiseren en duurzame relaties uitbouwen met onze stakeholders. Dat doen we met aandacht voor deze vier kernwaarden:

Ondernemend

Ondernemingszin is een kernwaarde van Candor. We sporen onze medewerkers aan om proactief te handelen, met zin voor verantwoordelijkheid. We streven naar innoverende, ambitieuze en unieke projecten. We denken in oplossingen en weten van aanpakken.  

Gepassioneerd

De gedeelde passie voor ons doel verenigt ons, houdt onze mensen scherp en stimuleert inspiratie en creativiteit, wat ons als team naar de top leidt.

Integer

We zetten onze woorden om in daden, met aandacht voor het economische, maatschappelijke én menselijke aspect. Zo willen we voor alle betrokkenen een betrouwbare partner zijn.

Team met humor

We houden van wat we doen en dat merk je in ons team. Met onze positieve houding stimuleren we elkaar en behalen we fantastische resultaten.

Projectontwikkelaar sinds 1989

Het lijkt alsof het gisteren was dat we onze eerste steen legden in het centrum van Brussel. Sindsdien hebben we onverstoorbaar onze grenzen verlegd als pionier in projectontwikkeling voor de internationale verhuurmarkt in Brussel. Vandaag is Candor een toonaangevend en gediversifieerd ontwikkelaar van duurzame bouwprojecten in België.

Vastgoed is geen consumptiegoed. Candor wil als projectontwikkelaar dan ook veel meer doen dan mooie projecten opleveren. Vastgoedprojecten moeten gebouwd zijn voor de toekomst en ze spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van buurten. Daarom is het onze missie om elke grond de juiste bestemming te geven. Om op elke locatie het juiste project te ontwikkelen, en het potentieel van elk project te matchen met tevreden eigenaars.

326.730 m2

Gebouwd sinds 1989

+800

Appartementen in ontwikkeling

4.600

Appartementen gerealiseerd en verkocht.

+50

Werknemers