Nomad

ARCHITECT
AAARCH
STATUS
Lancering
LIGGING
Brussel
Nomad combineert vastgoed voor verhuur op korte termijn met een beheersovereenkomst die zorgt voor een maximum aan rendement, zekerheid en zorgeloosheid.

Wat maakt

Nomad

uniek?

01

Altijd zeker van uw rendement

Een investering in Nomad zorgt voor een gewaarborgd rendement*. Zo ontvangt u 25 jaar lang maandelijks een vast bedrag op uw rekening. Dankzij de automatische indexatie stijgt het rendement ook.
02

Investeer belastingvrij

Dankzij een ruling tussen de FOD Financiën en Candor recupereert u 21% BTW op uw aankoopprijs* én betaalt u geen belastingen op deze inkomsten, onroerende voorheffing of andere taksen.
03

Zorgeloos

Onze professionele partners nemen het volledige beheer op zich. Zij zijn het centrale aanspreekpunt voor alle huurders en volgen al hun operationele, technische en administratieve vragen op.
*Cfr. De contractuele bepalingen, de bekomen ruling en de huidige fiscale wetgeving. Prijs exc. akte- en dossierkosten.
No items found.

Hoe we bijdragen aan een duurzame toekomst

Fotovoltaïsche zonnepanelen

Op het dak van Nomad liggen zonnepanelen. Deze hernieuwbare energievorm zorgt ervoor dat we meer groene energie kunnen gebruiken en de kostprijs van de energiefactuur tot het minimum beperken.

Ventilatiesysteem D met warmte-uitwisseling

Via ons innovatieve ventilatiesysteem recupereren we warmte die anders verloren zou gaan. Via een warmtewiel wordt de uitgaande lucht met de inkomende lucht gemengd, waarna we de warmte uit de uitgaande stroom kunnen opvangen. Zo hoeven we minder te verwarmen.

Regenwaterrecuperatie

We recupereren het hemelwater in infiltratiebekkens zodat dit in de bodem kan sijpelen. Dit zorgt voor een betere doorlaatbaarheid van het perceel. Soms kan ook een ‘wadi’ voorzien worden die het water opvangt. Daarnaast kan deze recuperatie van het water ook aangesproken worden om de tuin te besproeien via de kraantjes in de tuin. Eventueel kan ook een gemeenschappelijke ruimte als een wasruimte gevoed worden door deze regenwaterrecuperatie.

Lucht-lucht warmtepomp

Dit type warmtepomp, in de volksmond beter bekend als airco, kan zowel koelen als verwarmen door koude of warme lucht de kamer in te blazen. Het handige aan deze pompen is dat ze kamers snel kunnen afkoelen of opwarmen.

Groendak

Retentiedaken zijn dikkere groendaken met noppenfolie waardoor water vertraagd kan afgevoerd worden. Door het regenwater tijdelijk op te slaan en vertraagd af te voeren naar een open bassin, kan dit water gebruikt worden voor afkoeling door evaporatie. De combinatie van het retentiedak, een bassin en gedeelte regenwaterrecuperatie zorgt ervoor dat een openbare riolering zo min mogelijk belast wordt bij hevige stortbuien. Daarnaast vermijden we zo ook het hitte-eilandeffect, want het dak warmt minder snel op. Extra voordeel: het rendement van de zonnepanelen stijgt omdat de fotovoltaïsche cellen beter werken.
DUURZAME PARTNERS

Onze partners voor dit project

Candor gaat steevast op zoek naar duurzame partners die uitblinken in expertise en ervaring, én in de kwaliteit die ze afleveren.

Ontdek

Nomad

in 3D

Voelt u een klik met dit uitzonderlijke project?

Dit project is volledig uitverkocht.

Laat hiernaast uw gegevens na, we nemen binnenkort contact op. 

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.