Studenza

ARCHITECT
WV Architecten
STATUS
Lancering
LIGGING
Antwerpen
Het stijgend tekort aan kwalitatief studentenvastgoed is een buitenkans voor investeerders. Het is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar zekere en zorgeloze inkomsten.

Wat maakt

Studenza

uniek?

01

Groot tekort aan studentenvastgoed

Er is een stijgende vraag naar koten. Niet alleen omdat er meer studenten zijn, maar ook omdat ze langer studeren. De markt kan niet volgen, en dat probleem zal niet snel opgelost worden.
02

Onbezorgd genieten

Onze professionele partners nemen het volledige beheer op zich. Zij zijn het centrale aanspreekpunt voor de studenten en volgen al hun operationele, technische en administratieve vragen op. Zo vormen zij een muur tussen u en de huurder.
03

Maximale zekerheid

Vastgoed is altijd interessant, zeker wanneer iemand anders het praktische luik op zich neemt. In dit geval betalen ouders doorgaans de huur van hun kinderen en zijn er amper tot geen wanbetalers. De vraag naar studentenvastgoed neemt alleen maar toe, en dankzij ons poolsysteem bent u zeker van uw inkomsten.
(excl. akte- en inrichtingspakket) cfr. de contractuele bepalingen*
No items found.

Hoe we bijdragen aan een duurzame toekomst

Groendak

Retentiedaken zijn dikkere groendaken met noppenfolie, die water vertraagd kunnen afvoeren. Door het regenwater tijdelijk op te slaan voor we het afvoeren, kunnen we het gebruiken voor afkoeling door evaporatie. De combinatie van het retentiedak en de gedeelde recuperatie van regenwater zorgt ervoor dat de openbare riolering zo weinig mogelijk belast wordt bij hevige stortbuien. We vermijden zo ook het hitte-eilandeffect, want het dak warmt minder snel op.

Ventilatiesysteem D met warmte-uitwisseling

Via ons innovatieve ventilatiesysteem recupereren we warmte die anders verloren zou gaan. Er is een warmtewisseling tussen de uitgaande lucht en inkomende lucht. Zo hoeven we minder te verwarmen.

Warmtepompboosters

Het geothermisch systeem pompt water rond door het gebouw tot aan de verschillende warmtepompen die verspreid in het gebouw staan. Hier wordt het water voor de vloerverwarming en sanitair warm water zo dicht mogelijk tegen de koten opgewekt om warmteverliezen te beperken.

Vloerverwarming met geothermie

50 boringen tot 150 meter diep zorgen in de studio’s voor een gesloten BEO-veld. Een vloeistof wordt opgewarmd door de bodemtemperatuur, waarna we de warmte via warmtepompen onttrekken. Zo kunnen we via vloerverwarming de studio’s warm houden en ’s zomers koelen.

DUURZAME PARTNERS

Onze partners voor dit project

Candor gaat steevast op zoek naar duurzame partners die uitblinken in expertise en ervaring, én in de kwaliteit die ze afleveren.

Ontdek

Studenza

in 3D

Voelt u een klik met dit uitzonderlijke project?

Dit project is volledig uitverkocht.

Laat hiernaast uw gegevens na, we nemen binnenkort contact op. 

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.