Triniti

ARCHITECT
Binst Architects
STATUS
Uitverkocht
LIGGING
Brussel
Triniti is het laatste project in een reeks van succesprojecten gelegen tussen Brussels Airport en de NAVO, dankzij een grote vraag naar short-stay en extended stay appartementen.

Wat maakt

Triniti

uniek?

01

Topligging

Triniti ligt op een gegeerde locatie, pal tussen de NAVO en Brussels Airport. Het is een plek waar heel wat expats voor een korte of langere periode een uitvalsbasis zoeken.
02

Maximale zekerheid

In Triniti investeert u met de zekerheid van gewaarborgde vergoedingen* en van een hoog nettorendement. Bovendien hoeft u niet wakker te liggen van onvoorziene kosten.
03

Gunstig fiscaal

Een investering in Triniti is fiscaal interessant. Zo geniet u van een BTW-recuperatie* en betaalt u geen belasting op de inkomsten, geen onroerende voorheffing of andere belastingen.
*Cfr. De contractuele bepalingen, de ruling en de huidige fiscale wetgeving.
No items found.

Hoe we bijdragen aan een duurzame toekomst

DUURZAME PARTNERS

Onze partners voor dit project

Candor gaat steevast op zoek naar duurzame partners die uitblinken in expertise en ervaring, én in de kwaliteit die ze afleveren.
Cordeel - Algemeen aannemer

Ontdek

Triniti

in 3D

Voelt u een klik met dit uitzonderlijke project?

Dit project is volledig uitverkocht.

Laat hiernaast uw gegevens na, we nemen binnenkort contact op. 

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.